Öğrenciler Piknikte Stres Attı

Adana Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri piknikte buluştu. Okul stresi ve yorgunluğunu...

Adana Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri piknikte buluştu. Okul stresi ve yorgunluğunu üzerlerinden atma fırsatı bulan öğrenciler, aralarındaki ‘dostluk köprüleri’ni de güçlendirdi.

Okulun 11. sınıf öğrencilerini buluşturan etkinlik, Dilberler Sekisi Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi. Rehber Öğretmen Kadir Çelik gözetiminde bir araya gelerek, keyifli bir hafta sonu yaşayan öğrencilere; Kimya öğretmeni Fatih Demir, Geometri öğretmeni Ahmet Gümüş ve Edebiyat öğretmeni Abdulkadir Ciğer de eşlik etti.

Reklam
Reklam

Seyhan Nehri kıyısında yeşille mavinin buluştuğu noktada keyifli bir piknik yapan öğrenciler, renkli görüntüler de oluşturdu. Gönüllerince eğlenip, bol bol stres atan öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Yazdan kalma bir günün de tadını sonuna kadar çıkartan Burç Vural Koleji öğrencileri, çeşitli etkinliklerle de doyasıya eğlendi.

Bu tür sosyal etkinliklerle birlikte öğrenciler arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı geliştirdiklerini anlatan Rehber Öğretmeni Kadir Çelik, “Bir yandan öğrencileri, okul dışında böylesine eşsiz bir doğal güzellikte bir araya getirip, haftanın stresini üzerlerinden atmalarına fırsat sağlarken, diğer taraftan da aralarındaki dostluk ve arkadaşlık duygularını da geliştiriyoruz. Bu gibi etkinlikleri önümüzdeki süreçte de düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: