Öğrenciler Sınav Öncesi Stres Attı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Eğitim Destek Evi'ndeki Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) kurslarına...

Diyarbakır'ın merkez Bağlar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Eğitim Destek Evi'ndeki Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) kurslarına katılan öğrenciler için moral etkinliği düzenlendi.

Eğitim Destek Evi öğrencileri için düzenlenen etkinliğe, Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, Başkan Yardımcısı Sema Koç, belediye meclis üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Sultan Gümüş, Destek Evi hocaları ve 300'e yakın öğrenci ile aileleri katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Baran, yaklaşan sınavların öğrencilerde strese yol açtığını söyledi. Öğrencileri stresten uzaklaştırmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenleme ihtiyacını hissettiklerini belirten Baran şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Eğitim Destek Evimizin ilk yılı ve sizler de ilk öğrencilerimizsiniz. Bundan dolayı özellikle sizlerin sınavda göstereceğiniz başarı bizim için önemli. Bu anlamıyla şimdiye kadar hem hocalarımız ve hem de sizler epey çalışma yürüttünüz. Ben inanıyorum ki çok başarılı sonuçlar alacaksınız. Ancak başarı yakalamayan öğrencilerimiz de olursa üzülmesin. Çünkü gelecek yıl da sizlerle birlikte çalışmaktan mutlu olacağımızı belirtmek isterim."

1 Nisan tarihinde yapılacak YGS öncesi düzenlenen moral etkinliğinde, Kardelen Kadın Evi'nin 8 kişilik koro ekibi sahne aldı. "8 Kadın, 8 Dil, 8 Şarkı" ile sahne alan kadınların seslendirdikleri şarkılarla öğrenciler doyasıya eğlendi. Etkinlik, şarkılar eşliğinde çekilen halaylarla son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: