Öğrenciler Siyasetçileri Aratmadı

Nevşehir Özel Kardelen Anadolu Lisesi Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerde adaylar miting yapıp...

Nevşehir Özel Kardelen Anadolu Lisesi Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerde adaylar miting yapıp seçim aracı tuttu.

Kardelen Koleji Öğrenci Meclis Başkanlığı için iki aday yarıştı. Adaylar okul bahçesinde seçmenleri için miting düzenleyerek oy istedi.

Özel Kardelen Anadolu Lisesi Öğrenci Meclis Başkan Adayı Gökhan Zedelenmez ise yaptığı propaganda ile dikkat çekti. 12. sınıf öğrencisi Zedelenmez, okul koridorlarına vaatlerde bulunan afişler asıp öğrenci servisine, ''Ben sizin beni seçebilme ihtimalinizi sevdim'' pankartı astırarak öğrenci arkadaşlarından oy istedi.

Reklam
Reklam

Özel Kardelen Koleji eğitim kompleksleri içerisinde yapılan mitingde ise iki aday öğrencilere seslenerek çeşitli vaatlerde bulundu.

Yapılan seçimler öncesi ilk olarak öğrenci arkadaşlarına seslenerek oy isteyen 12. sınıf öğrencisi Vural Akcan, Özel Kardelen Koleji'nin Nevşehir'de zaten örnek bir okul olduğunu ancak Türkiye'de örnek okul olması için adaylığını koyduğunu söyledi. Akcan, “Arkadaşlarım, sizlerin her şeyin en güzeline layık olduğunuzu bildiğim için aday oldum. İnşallah sizlerin oyları ile öğrenci meclis başkanı olacağım. Başkanlığa seçildiğim takdirde sizlerin okulumuza ulaşımınız rahatlayacak. Neden benim öğrenci arkadaşlarım derslerine geç kalsın. Ve çarşıya erken saatlerde gidebilmeniz için ek servisler koyduracağım. Öğrenci arkadaşlarımın psikolojik olarak motivasyonlarını yüksek tutmaları için geziler düzenleyeceğim. Spor etkinliklerinin artırılması için çalışmalar yapacağım. Öğrenci arkadaşlarım ne zaman kendinizde bir eksiklik, bir problem hissetseniz her an yanınızda olacağım. Sorunlarınızın çözülmesi için uğraşacağım. Bunların yanı sıra okulumuzda yapılmasını istediğini etkinlikleri, isteklerinize göre yapılması için çalışacağım'' dedi.

Reklam
Reklam

Gökhan Zedelenmez ise, “Yapamayacağım vaatlerde bulunarak sizleri kandırmak istemiyorum. Geçen yıl meclis başkan yardımcılığı görevindeyken birçok çalışmalarda bulunduk. Bunun üzerine koymak için adayım. Ben sizleri boş vaatlerde bulunarak kandırmak istemiyorum. Sizin güveninizi kaybetmektense başkanlığı kaybetmeyi tercih ederim''dedi. Zedelenmez'in konuşması sık sık arkadaşları tarafından atılan sloganlarla kesildi.

Özel Kardelen Koleji Anadolu Lisesi Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimleri için sandığa giden öğrenciler ise okul meclis başkanında aradıkları özelliklere göre oy verdiklerini söyledi.

Özel Kardelen Koleji'nde yapılan seçimler sonrasında, Gökhan Zedelenmez 123 oy ile Öğrenci Meclis Başkanlığına seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: