Öğrenciler Sorularıyla Kaymakamı Terletti

Kula 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Feyza Yiğen ve Ayşegül Kaplan,...

Kula 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Feyza Yiğen ve Ayşegül Kaplan, Sosyal Bilgiler dersindeki "İlçemiz Yönetimi" konusunu Kaymakam Yusuf Cıbır’dan dinledi.

İki arkadaş, Kaymakam Cıbır'ı makamında ziyaret etti. Yiğen ve Kaplan, hazırladıkları "Kaymakam ne iş yapar? Nasıl yaşar? Görevleri nelerdir? ilçenin sorunları, yapılması gerekenler ve görevdeki zorluklarınız nelerdir?" şeklinde soruları Kaymakam Yusuf Cıbır'a yöneltti. Öğrencilerin peş peşe yönelttiği sorularla terleyen Kaymakam Cıbır, onları kırmadı ve soruları tek tek cevaplandırdı.

Reklam
Reklam

Kaymakam Cıbır, “Öğrencilerimizin bu cesaretinden dolayı kutluyorum. Çocukları çok seviyorum ve onların ziyaret etmesi beni çok mutlu ediyor. Sorularını cevaplamak ve onlarla konuk etmekten mutlu oldum" dedi.

Çocuklar da, sorularının yanıtlarını aldıktan sonra, Cıbır'a teşekkür ederek okullarının yolunu tuttu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: