Öğrenciler Tatile "Karne Şenliği" Ile Merhaba Dedi

Meram Belediyesi 2013-2014 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören çocuklara yönelik "Karne Şenliği" etkinliği düzenledi.

Meram Belediyesi 2013-2014 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören çocuklara yönelik "Karne Şenliği" etkinliği düzenledi. 80 Binde Devr-i Alem Parkı'nda gerçekleştirilen şenlikte, ilk ve ortaokul öğrencileri oyunlarla ve sahne gösterileri ile bir yılın stresini attı. Şenlikte, Afrika Akrobasi Gurubu'nun sahne şovu büyük ilgi görürken Çin Akrobasi Gurubu'nun gösterisi ise çocuklardan tam not aldı. Denge Şov, pandomim ve bilgi yarışmalarıyla devam eden şenlikte öğrencilere sürpriz hediyeler verildi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, etkinliği karnelerini alan öğrencilerin sevinçlerine ortak olmak için düzenlediklerini söyledi. "Beşiktan mezara kadar ilim" diyen bir inanca sahip olduklarını belirten Toru, "Eğitimi önemseyen bir toplum ancak gelişir. Belediye olarak çocuklarımızın eğitim, kültür ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere her zaman yanında olacağız. Çocuklarımızın eğitim alanında ihtiyaçlarına destek vereceğiz" dedi. Toru, öğrencilerin bir yıl boyunca yoğun eğitim dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Şu an çocuklarımız için dinlenme ve eğlenme zamanı. Biz de onların bu ihtiyaçlarını karşılamak üzere bu şenliği düzenledik" değerlendirmesinde bulundu. Etkinlikte başarılı öğrenciler, Fatma Toru tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: