Öğrenciler topladıkları kapaklarla engellilerin yüzünü güldürdü

Afyonkarahisar Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri topladıkları 15 bin kapak ile bir engellinin yüzünü güldürdü.Afyonkarahisar...

Afyonkarahisar Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri topladıkları 15 bin kapak ile bir engellinin yüzünü güldürdü.
Afyonkarahisar Belediyesi Engelliler Meclisi tarafından engellilere yönelik yürütülen 'Kapak Toplama Kampanyası'na verilen destek giderek artıyor. Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri yaklaşık 15 bin kapak toplayarak bir engelliyi daha tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.
Engelliler Meclisi, İl Çevre Hizmetleri Birliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çağdaş Geri Dönüşüm firması işbirliğiyle düzenlenen kampanyada toplanan plastik kapaklar geri dönüşüme kazandırılarak, bu sayede elde edilen gelirle engellilere tekerlekli sandalye temin ediliyor.
Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından toplanan yaklaşık 15 bin plastik kapak, Müdür Yardımcısı Orhan Özen ve Sınıf Öğretmeni Ali Çakmak tarafından Afyonkarahisar Belediyesi Beyaz Masa Birimi'ne teslim edildi.
Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde yürütülen bu kampanyaya katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden okul idarecileri, kapakları toplayan öğrencileri ile gurur duyduklarını dile getirdi.
Öte yandan sosyal sorumluluk projesi kapsamında olan Özel Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından toplanan kapaklarla da engelli bir kız çocuğuna tekerlekli sandalye alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz