Öğrenciler Velilerle Kitap Okuyor

ÇORUM (A.A) - Türkiye Dil Edebiyat Derneği Çorum Şubesi ve Yavuz Sultan Selim Ortaokulu'nca ortaklaşa okuma kampanyası başlatıldı.

ÇORUM (A.A) - Türkiye Dil Edebiyat Derneği Çorum Şubesi ve Yavuz Sultan Selim Ortaokulu'nca ortaklaşa okuma kampanyası başlatıldı.

Kitap okuma kampanyasının açılışı dolayısıyla dernekte düzenlenen törende konuşan Türkiye Dil Edebiyat Derneği Çorum Şubesi Başkanı Turhan Candan, benzer uygulamanın geçen yıl da farklı okullarda gerçekleştirildiğini söyledi.

Kampanyaya bu yıl velilerinde katılımının sağlanmasının planlandığını ifade eden Candan, şunları kaydetti:

"Böyle bir etkinliğe başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sene sonuna kadar kitap okuma kampanyası çalışmalarımız devam edecek. Belirli sayıda kitap okunduktan sonra ekstra etkinliklerimiz başlayacak. Kampanyaya katılan okurlarımızı sinema, piknik ve il dışı gezilerine götüreceğiz. Kitap okumanın hem size hem bize çok katkısı olacak. Ülkemizin nitelikli gençlere ihtiyacı var. Bizlerde kitap okuyarak amaçlarımızı hedeflerimizi gerçekleştirmiş olacağız."

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Aziz Usta da öğrencilerin yanı sıra velilerin de kampanyaya katılmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Usta, "Bizler okul müdürü ya da öğretmen olduğumuz gibi aynı zamanda da velileriz. Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmamız ve iyi bir örnek olmak için bu tür faaliyetlere katılmak çok büyük önem taşıyor" diye konuştu.

Program sonunda öğrenci ve velilere okuyacakları kitapların dağıtımı gerçekleştirildi.

Muhabir: Gazi Nogay - Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: