Öğrenciler yararına açılan kermes ilk günden büyük ilgi gördü

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde faaliyet gösteren Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin, maddi durumu iyi olmayan...

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde faaliyet gösteren Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin, maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için açtığı gıda ve çeyiz kermesi ilk günden yoğun ilgi gördü.

Yenice Kaymakamı Eren Arslan, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş ve Eskipazar AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Yaman’ın birlikte kurdelesini keserek açtığı kermese büyük ilgi gösteren Eskipazar halkı, öğrencilere katkı sağlayabildikleri için mutlu olduklarını belirttiler.

Kermes girişinde açılan kitap reyonundan bir adet Kur’an-ı Kerim alarak belediye başkanına hediye eden Eskipazar Kaymakamı Eren Arslan’a, Belediye Başkanı Dursun Baş da Arslan’a kitap hediye etti.

Reklam
Reklam

Diğer yandan, kermes için ev hanımları tarafından özenle yapılan bir tepsi baklava açık artırma ile satışa sunuldu. 70 TL'den açılışı yapılan baklavayı 500 TL'ye Belediye Başkanı Dursun Baş aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: