Öğrenciler Yararına Kermes

Antalya'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bali Bey Derneği tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Antalya'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bali Bey Derneği tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Kermesin açılışını yapan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Kürsüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Ayvallı kermeste yaptığı konuşmada, "Bir milletin bel kemiğini temsil eden gençler ve çocuklardır. Şu anda 16 milyon ilköğretim ve orta öğretimde okuyan öğrenci var. Üniversite talebelerini de buraya katarsak Türkiye'nin 3'te biri gençtir, okuyan nüfustur. Bu gençlere faydalı olmak üzere kadınlar el emeği, göz nuru ile çok güzel şeyler yapmışlar" dedi. Prof.Dr. Ayvalı, kermesten elde edilen gelirin yurtlarda kalan öğrencilerin ihtiyaçları için kullanılacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

İnsanlara hizmet etmenin çok şerefli bir iş olduğunu ifade eden Prof.Dr.Ayvallı "Hepimiz biliyoruz ki Adem'den sevgili Peygamberimize gelinceye kadar bütün peygamberler ve onların varisleri durumunda olan alimlerin ve velilerin hedeflerinde hep iyi fert, iyi aile, iyi cemiyet teşkil etmek olmuştur.İnsanlara hizmet etmek çok şerefli bir iştir" şeklinde konuştu.

Beyin Sinir Omur İlik Cerrahisi Uzmanı Doktor Figen Yağmur Aslan ise, kermesin gelirinin ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: