Öğrenciler Yararına Kermes

Kabadüz Eğitim Çağındaki Çocuklara Yardım Derneği tarafından, öğrenciler yararına düzenlenen kermes törenle açıldı.Törene Kabadüz Kaymakamı...

Kabadüz Eğitim Çağındaki Çocuklara Yardım Derneği tarafından, öğrenciler yararına düzenlenen kermes törenle açıldı.

Törene Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Kabadüz Belediye Başkanı Orhan Aktaş, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta bir konuşan Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, kermeslerin temel amaçlarının yardımlaşma olduğunu söyledi.

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı da, "Kermesi düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum. Bu kermesten elde edilecek gelir öğrencilerimize gidecektir. Güzel bir niyet, iyi bir amaç düzenleyen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Kabadüz Eğitim Çağındaki Çocuklara Yardım Derneği Müdürü Fatih Öztaşcı ise, "Kermesten elde edilen tüm gelir öğrencilerimiz yararına kullanılacaktır. 6 gün boyunca ev hanımlarımız evlerinde hazırladıkları yiyecek ve el emeği göz nuru işlemelerin satışını yapacaklar" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: