Öğrenciler, yeni okullarına plakatle uğurladı

Selçuk Fen Dershanesi Yeniçubuk Şubesi SBS 8 de çeşitli illerdeki liselere yerleşme başarısı gösteren öğrencilerini...

Selçuk Fen Dershanesi Yeniçubuk Şubesi SBS 8 de çeşitli illerdeki liselere yerleşme başarısı gösteren öğrencilerini yeni okullarına plaketle ödüllendirerek gönderdi.
Gemerek Kaymakamlığında düzenlenen törene Gemerek Kaymakamı Adnan Tezcan, Yeniçubuk Selçuk Fen Dershanesi Müdürü Hasan Korkut, öğrenciler ve velileri katıldı. Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Adnan Tezcan öğrencilere yeni okullarında ve hayatlarında başarılar diledi Tezcan ayrıca öğrencilere her türlü sıkıntılarında yanlarında olduğunu ve desteğini esirgemeyeceğini belirtti. Kısa bir konuşma yapan Selçuk Fen Dershanesi Yeniçubuk Şubesi Müdürü Hasan Korkut, "Yıllardan beri Gemerek ve çevresinde eğitim hizmeti verdiklerini bu yılda dershaneye gelen öğrencilerin güzel bir başarı örneği sergileyerek SBS 8 çeşitli liselere yerleştiler öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor yeni öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.
Program dershane binasında düzenlenen yemeğin ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz