Öğrenciler yıl boyunca yaptığı çalışmaları görücüye çıkardı

Yozgat’ın Şefaatli ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri yıl boyunca teknoloji tasarım derslerinde hazırladığı eserlerini açtıkları...

Yozgat’ın Şefaatli ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri yıl boyunca teknoloji tasarım derslerinde hazırladığı eserlerini açtıkları sergide görücüye çıkardı. Sergi açılışına Şefaatli Kaymakamı M. Serdar Bakır, Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kılıç, Atatürk İlköğretim Okul Müdürü Çavuş Bağdat, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve velileri de katıldı.
Öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı yaklaşık 300 eserin bulunduğu serginin açılışında konuşan Kaymakam M. Serdar Bakır, ilköğretim çağındaki çocukların eğitim öğretim döneminde böyle güzel eserler ortaya çıkarmasının son derece önemli olduğunu söyledi.
Kaymakam Bakır, "Öğrencilerimiz kendi kabiliyetlerini yeteneklerini bu güzel eserlerle ortaya koymuşlardır. Bu tür faaliyetler öğrencilerimizin kendilerine olan güvenlerinin artmasına ve bu yönde yetişmesine katkı sağlayacaktır. Bu vesile ile öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum." dedi.
Okul Müdürü Çavuş Bağdat da öğrencileri tebrik ederek, serginin 17 Haziran tarihine kadar açık kalacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz