Öğrenciler Zihni Aldırmaz’ı Çiçeklerle Karşıladı

Adana’daki okulların bahçelerini düzenleyen ve öğrenciler için spor alanları oluşturan Büyükşehir Belediyesi, okullara yönelik çalışmalarına...

Adana’daki okulların bahçelerini düzenleyen ve öğrenciler için spor alanları oluşturan Büyükşehir Belediyesi, okullara yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Bahçelerinin asfaltlanmasını ve basket potası, voleybol ve futbol sahası taleplerini ileten okullara belirli bir program dahilinde bu önemli hizmeti götüren Büyükşehir Belediyesi son olarak Fevzipaşa Mahallesi’ndeki Orhan Çobanoğlu İlköğretim Okulu’nun bahçesi asfaltladı.

Yapılan çalışmaları yerinde görmek için Orhan Çobanoğlu İlköğretim Okulu’na giden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Reklam
Reklam

Okul bahçesinde öğrencilerin sevgi çemberine aldığı Zihni Aldırmaz, öğrencilerle sohbet etti ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğrencilerden Leyla Yelizkaya, şimdiye kadar okullarının bahçesinin çok kötü durumda olduğunu belirterek, “Şimdi okulumuz bahçesi asfaltlandı. Bunun için size çok teşekkür ediyorum” dedi. Öğrenci Leyla Yelizkaya Zihni Aldırmaz’a anı olarak ay yıldız hediye etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Türkan Akgül de okula verilen hizmetlerden dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

Zihni Aldırmaz da, her zaman okulların emrinde olduklarını belirterek, “Okulumun diğer eksiklerinin giderilmesi konusunda da elimizden geleni yaparız” şeklinde konuştu.

Okul bahçesini inceleyen ve spor alanları oluşturulmasıyla ilgili bürokratlara talimatlar veren Zihni Aldırmaz, öğrencilerin alkışları arasında okuldan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz