Öğrencilerde Engellilere Mavi Kapak Desteği

Giresun’un Görele ilçesinde engellilere destek için başlatılan ‘Engelsiz Bir Yaşam İçin El Ele’ mavi kapak...

Giresun’un Görele ilçesinde engellilere destek için başlatılan ‘Engelsiz Bir Yaşam İçin El Ele’ mavi kapak kampanyasına İnanca Köyü destek veriyor.

İlçeye bağlı İnanca Köyünde engelliler haftası nedeniyle engellilere destek için başlatılan mavi kapak kampanyasına katılan İnanca Köyü, İnanca İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, topladıkları 50 bin kapağı, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesi'ne teslim etti.

13 Nisan 2012 tarihinde topladıkları 333 bin 250 civarındaki mavi kapağı Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesi’ne teslim eden İnanca İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, kampanyaya desteklerini bu kez 50 bin mavi kapak toplayarak katkı sağladı. İnanca İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Nihat Çınar, başkanlığında Bilim Fen, Teknoloji kulübü rehber öğretmeni Aytek Köseoğlu ve Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulu öğretmenlerinden Fatma Gümüş, Tuğba Turp ve öğrencilerle birlikte topladıkları 50 bin mavi kapağı Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesi yetkililerine teslim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: