Öğrencilerden ağaç dikmeetkinliğine büyük ilgi

Kahta Gazi İlköğretim Okul bahçesinde gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğine öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Kahta Gazi İlköğretim Okul bahçesinde gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğine öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Okul Müdürü İbrahim Sandal, yaptığı açıklamada, okul aile birliğiyle birlikte gerçekleştirdikleri fidan dikme etkinliğinin öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak ve çevreyi yeşillendirmek amacıyla yapıldığını söyledi.

Öğretmen, öğrenci, veli ve okul aile birliğiyle birlikte okulun bahçesine 200 fidan dikildiğini belirten Sandal, "Bu etkinliğimiz çocuklarımızda ağaç sevgisi doğuracak ve onların yeşil bir dünya için mücadelesini arttıracaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Gazi İlköğretim Okulu Aile birliği Başkanı ve Tema Kahta Samsat Temsilcisi Mehmet Çelik de öğrencilere ağaç dikimiyle ilgili bilgi vererek, fidan dikim tekniklerini gösterdi ve yanlış fidan dikiminin emekleri boşa çıkaracağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: