Öğrencilerden Annelerine Anlamlı Hediye

Düzce'de, İsmetpaşa İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencileri, 13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla annelerine duygularını anlatan...

Düzce'de, İsmetpaşa İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencileri, 13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla annelerine duygularını anlatan bir mektup gönderdi.

İsmetpaşa İlköğretim Okulu 2-D sınıfı öğrencileri Anneler Günü'ne özel mektup yazdı. Önce sınıflarında annelerine duygu dolu mektuplar yazan öğrenciler, daha sonra öğretmenleri Leyla Karaduman eşliğinde PTT'ye gitti. Öğrenciler, annelerine yazdıkları mektupları veznede PTT?görevlisine teslim etti.

Çocuklar mektuplarda annelerine duydukları sevgilerini yazdıklarını belirterek Anneler Gününü kutladıklarını söyledi. Öğrenciler ayrıca, annelerine özel duygu, düşüncelerini belirten resimler yaptıklarını ve çok heyecanlı olduklarını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz