Öğrencilerden Başkan Yıldırım'a Ziyaret

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde bulunan Şehit Fatih Soydan İlköğretim okulu öğrencileri, okul müdür yardımcısı Cuma...

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde bulunan Şehit Fatih Soydan İlköğretim okulu öğrencileri, okul müdür yardımcısı Cuma Yüksel ve sınıf öğretmeni Engin Yıldız ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Belediye Başkanı Uğur Yıldırım'ı ziyaret ettiler.

Yıldırım, geleceğin gençleriyle bir saate yakın sohbetin ardından onların sorularını cevapladı. Başkan Yıldırım, misafirlerine belediyenin yapmış olduğu çalışmaları anlatırken, "Bizler, siz geleceğimiz için elimizden gelen çalışmaları belediyenin imkanları doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Özellikle sizlerin park ihtiyaçlarını, çocuk oyun gruplarının oluşturulmasını sağlamaya çalışıyoruz. Ancak bu ihtiyaçlarınız bir anda çözülecek sorunlar değil. Parkların yerlerinin tespit edilmesi, malzemelerinin bulunabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor, arkasından tabi bu işlerin maddi bir boyutu var. Bütçemizle ilgili olarak sorunlarımızı da çözdükten sonra zaman içerisinde sizlere daha çok park alanları sağlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım'ın kedilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler. Öğrenciler ziyaretin anısına Başkan Yıldırım ile birlikte resim çektirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: