Öğrencilerden Başkan Yıldız'a Ziyaret

Özel İstikbal İlköğretim Okulu'nun öğrencileri, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı ziyaret etti.

Özel İstikbal İlköğretim Okulu'nun öğrencileri, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı ziyaret etti.

Öğrenciler, yerel yönetimler hakkında Başkan Yıldız'dan bilgi aldı.

Belediye çalışmaları hakkında minik misafirlere bilgi verildi.

Evlendirme dairesinde bir çiftin nikahını da izleme imkanı bulan öğrencilere ziyarette kitap ve görsel dokümanlar hediye edildi.

Öğrencileri makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Yıldız, geleceğin yöneticileri olacak öğrencilerin belediye hizmetlerini araştırıp, sorgulamalarının çok doğru bir çalışma olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Yıldız, "Belediye olarak öğrencilerimizin bu ziyaretlerinden keyif alıyoruz. Kimi zaman da biz okullara gidip belediyecilik faaliyetlerini anlatıyoruz. Öğrencilerin yerel yönetimlere ilgi göstermesi geleceğimiz adına bizi memnun ediyor, çalışanlarımıza şevk veriyor. Öğrencilere belediye çalışmalarını anlatıyor ve sorularına cevap veriyoruz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Esma Aygün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: