Öğrencilerden Belediye Başkan Aksoy'a Ziyaret

Safranbolu Altın Safran İlkokulu öğrencileri, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Safranbolu Altın Safran İlkokulu öğrencileri, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Aksoy, ziyarette yaptığı konuşmada, Karabük'ün son yıllarda eğitimde büyük başarılar yakaladığını, bundaki en önemli unsurun öğrencilerin çalışkanlığı olduğunu söyledi.

Karabük'ün eğitim alanındaki başarısında ilçenin büyük bir katkısı olduğunu belirten Aksoy, "Bizler öğrencilerin başarılarını duydukça mutlu oluyoruz, gurur duyuyoruz. Safranbolu'da eğitimdeki çıtayı biraz daha yukarılara çekmek için Bilgi Evi'ni kurduk. Burada yüzlerce çocuğumuz dershane değerinde eğitim görüyor ve girdikleri sınavlarda başarılı olmaları bizleri oldukça onurlandırıyor. İnşallah Safranbolu kültürü, tarihi, mimari yapısının yanında eğitimdeki başarılarıyla kendinden söz ettirecektir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: