Öğrencilerden Çevre Temizliği

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Osmangazi Lisesi'nin organizasyonuyla öğrenciler Kozdere çamlığında çevre...

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Osmangazi Lisesi'nin organizasyonuyla öğrenciler Kozdere çamlığında çevre temizliği yaptı.

Osmangazi Lisesi'nden 100 öğrencinin katıldığı temizlikte Yenişehir Belediyesi tarafından hazırlanan uyarı ve bilgi amaçlı tabelaların Kozdere çamlığına montajı yapılarak öğrencilere çevre temizliği projesinde kullanılmak üzere çöp poşeti, şapka ve eldiven dağıtıldı. Temizliğe Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ve öğretmenler katıldı. Cingil, projede görev aldıkları için öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kozdere çamlığında sabah saatlerinde 100 öğrenciyle başlayan çevre temizliği öğle saatlerinde tamamlandı. Öğle yemeğinin yenmesinin ardından çevre temizliği sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: