Öğrencilerden Doğa Yürüyüşü

Dumlupınar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Eğrigöz Dağı'nda düzenlenen 'doğa yürüyüşü' etkinliğine katıldı.'Doğa yürüyüşü'ne, Kaymakam...

Dumlupınar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Eğrigöz Dağı'nda düzenlenen 'doğa yürüyüşü' etkinliğine katıldı.

'Doğa yürüyüşü'ne, Kaymakam Hüdayar Mete Buhara ile birlikte Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencileri Eğrigöz dağına ulaşmak için yaklaşık 6 kilometre yürüdü.

Yürüyüşü değerlendiren Kaymakam Buhara, Emet ve Hisarcık ilçelerinin temel değerlerinin bor, termal ve doğa olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi.

Buhara, “Öğrenci arkadaşlarla birlikte Eğrigöz dağına yaptığımız doğa yürüyüşleri ile ilçeyi tanıtmaya çalışıyoruz. Kanyon, mağaralar ve rafting yapılabilecek suyun bulunduğu bu bölge birçok aktiviteye müsait olan önemli yerlerden bir tanesi. Buraya Eskişehir Anadolu Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü (ANADOSK) ve Ulusal Medikal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri de geldi. Amacımız bu doğa harikası yeri tanıtmak. İleride buralarda doğa yürüyüşü parkurları oluşturacağız. İsteyen istediği yerde yürüyecek ve ayrıca kamp yapabilecek” dedi.

Reklam
Reklam

Eğrigöz Dağı'na yapılan doğa yürüyüşüne Eğrigöz Belde Belediye Başkanı Mehmet Alkan, Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ömer Altaş, Yüksekokul Sekreteri Arif Köylü ve 55 öğrenci katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz