Öğrencilerden Eğitime Destek

 Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Hocalı İlkokulunu yeniledi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Hocalı İlkokulunu yeniledi. Proje sorumlularından Sefanur Şahintürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulun iç ve dış boyasının yapılmasının ardından eski sıraların yenilendiği, sınıflara perde, sıra örtüsü ve dolap alındığını söyledi. Okulun depo olarak kullandığı alanı düzenlediklerini anlatan Şahintürk, "Öğrencilerimizin verimli zaman geçirebilmeleri için etkinlik sınıfı eğitici oyuncaklarla donatıldı. Projemiz kapsamında bizleri maddi ve manevi olarak destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Geleceğimizin gençlerini bir nebze olsun sevindirebildiysek ne mutlu bizlere” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: