Öğrencilerden esnaf ve vatandaşlara lokma

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulu öğrencileri, okullarının etkinliği kapsamında esnaf ve vatandaşlara lokma ikramında bulundu.DPÜ Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Dr.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet Meslek Yüksekokulu öğrencileri, okullarının etkinliği kapsamında esnaf ve vatandaşlara lokma ikramında bulundu.
DPÜ Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Dr. Uğur Saylan öncülüğünde öğrencilerin, akademik ve idari personelin desteği ve katılımıyla Emet İlçe Meydanı’nda, ilçe esnafına ve halka lokma dağıtıldı.
Akşam saatlerinde başlayıp, gece boyunca devam eden lokma ikramında öğrenciler, Emet esnaflarını ziyaret ederek kendi elleriyle lokma ikramında bulundular. Etkinlik ilçe halkının ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Emet esnafı ve halkı, öğrencilerde var olan birlik ve beraberliği takdirle karşıladılar.
Türkiye’nin dört bir yanından Emet’e okumak için gelen öğrencilerin, çarşıda esnafa lokma dağıtımı büyük takdir topladı.(YD-EFE)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz