Öğrencilerden Evi Yanan Aileye Yardım

On gün önce evi yanan İbrahim Akçakaya için Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi Sosyal...

On gün önce evi yanan İbrahim Akçakaya için Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, yardım kampanyası başlattı.

Öğrenciler okullarına koydukları yardım sandığına hafta boyunca harçlıklarını atmaya başladı. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü üyesi öğrencileri, ilçe merkezindeki diğer okulları ziyaret ederek yardım toplarken, başka grup öğrencileri de ilçe esnafından yardım toplamaya başladı.

Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi’nin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Rehber Öğretmeni İbrahim Özeren, ’’Kulübümüz öğrencilerinin önerisiyle okulumuz ve diğer okullar ile esnaftan evi yanan aileye yardım toplama kararı alındı. Bu karar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlık oluru ile başlatıldı’’ dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerinin başlattığı kampanyanın alkışlanacak bir durum olduğunu açıklayan Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi Müdürü Akif Kılıçaslan, şöyle konuştu: ’’Öğrencilerin ilçe genelinde başlattığı yardım kampanyasını yürekten destekliyorum. Öğrencilerimiz harçlıklarını evi yanan aile için sandığa attı, bu olay beni duygulandırdı. Ayrıca, ilçe halkı bu kampanyaya duyarsız kalmadı. Esnafımızın bazıları para, bazıları oturma grubu, yatak, battaniye gibi yardımları Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüze vererek destek verdi. Toplanan paralar kampanya sonunda evi yanan aileye verilecektir.’’

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz