Öğrencilerden Görme Engellilere Dijital Kitap

Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri tarafından görme engelliler için dijital kitap hediye edildi.

Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri tarafından görme engelliler için dijital kitap hediye edildi.

Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi Fotoğraf Kulübü öğrencileri tarafından görme engelliler için MP3 çalara sesli kitap okunurken, 5 adet MP3 çalar görme engellilere hediye edildi. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin'i ziyaret eden Fotoğraf Kulübü öğretmeni Özgür Ataman ve öğrenciler, 250 öğrencinin maddi destek vererek aldıkları MP3'leri hediye etti. Özgür Ataman, "Görme engelliler için okuma düzenlenmiş, bizde görme engelliler için böyle bir proje yapmaya karar verdik. Bende rehberlik ederek, 50'ye yakın gönüllü arkadaşlarımız okulumuz imkanları çerçevesinde 5 görme engelliye cihaz alabildik" dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, "Görme engelliler için yaptıkları bu kampanya için teşekkür ederiz. Öğrencilerin bu davranışlarını taktirle karşıladık. Bu çalışmaların her zaman devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: