Öğrencilerden huzurevi sakinlerine pasta

Burdur'da, TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlk Öğretim Okulu Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri üyeleri, huzurevi sakinlerine 23 Nisan pastası ikram etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla Berberoğlu Vakfı Huzurevi'ni ziyaret eden TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlk Öğretim Okulu Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri üyeleri, huzurevi sakinlerine 23 Nisan pastası ikram etti.

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Başkanı Zeynep Faki, ziyarette yaptığı konuşmada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 91. yıldönümünde büyüklerini ziyaret ederek, onlara gençliklerini hatırlatmak istediklerini söyledi. Faki, ''Büyük Önder Atatürk'ün biz çocuklara armağan ettiği bu bayramın anlamı büyüktür'' dedi.

Reklam
Reklam

Fakı ve arkadaşları daha sonra huzurevi sakinlerinden Neriman Gül'ün kestiği 8 katlı pastayı, büyüklerine ikram ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz