Öğrencilerden Ilaç Toplama Kampanyası

Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri tarafından düzenlenen kampanya çerçevesinde evlerden toplanan kullanılmayan ilaçlar, Aile ve Toplum Sağlığı

Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri tarafından düzenlenen kampanya çerçevesinde evlerden toplanan kullanılmayan ilaçlar, Aile ve Toplum Sağlığı Merkezine bağışlandı.

Öğretmenleri Hilal Çelik Bayram ve Nilgün Bahçeli ile birlikte Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi'ne teslim eden öğrenciler, Dr. Fehmi Çatma'dan ilaçların kullanım alanlarıyla ilgili bilgi de aldılar.

  1. sınıf öğrencisi Mevlüde Begüm Özmen, toplumun bilinçli ilaç kullanma alışkanlığına sahip olmadığını belirterek, alınan bir çok ilacın daha kapağı açılmadan çöpe atıldığına dikkati çekti.

    Dr. Fehmi Çatma da, öğrencilerin davranışından çok memnun kaldığını belirterek, kendilerine teslim edilen yaklaşık 100 kutu ilacı kontrol ederek kullanacaklarını söyledi.

    Muhabir: Şahin Özmen

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz