Öğrencilerden İş Adamına Teşekkür

Kutlukent Şabanoğlu İlköğretim Okulu'nun öğrencilerin ihtiyarcını karşılamaması ve orta öğretim kısmının olmamasının üzerine hayırsever iş...

Kutlukent Şabanoğlu İlköğretim Okulu'nun öğrencilerin ihtiyarcını karşılamaması ve orta öğretim kısmının olmamasının üzerine hayırsever iş adamı Yiğit Tören tarafından okula ek bina yapılıyor.

Tekkeköy Kutlukent Şabanoğlu İlköğretim Okulu'nun fiziki yapısı ve sınıflarının öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaması üzerine iş adamı Yiğit Tören tarafından okula ek bina yapımı geçin günlerde başlamıştı. Anne ve babasının ismini vereceği okulun ek binasının kaba inşaatı tamamlandı. Dört sınıf, bir tane çok amaçlı salon ve kalorifer dairesinden oluşan bina orta öğretim eksikliğini de tamamlamış olacak.

Reklam
Reklam

Yiğit Tören'e teşekkür etmek isteyen öğrenciler, iş adamını okula davet edip çiçek verdiler. Öğrencilerden çiçeği aldıktan sonra duygulanan Tören, "Geleceğe yatırım yapmak, sizler gibi cıvıl cıvıl çocukların gözlerindeki ışıltıyı görmek beni mutlu ediyor. Geleceğimiz sizler siniz hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Okul müdürü Halil Vural ve Okul Aile Birliği Başkanı Adnan Demirhan ve okuldaki öğretmenler, bölgedeki orta öğretim eksikliğini gideren Yiğit Tören'e teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz