Öğrencilerden ‘kan Bağışı Kampanyasına’ Destek

Kızılay Gaziantep İl Başkanlığı ile Üniversite işbirliği çerçevesinde yürütülen Kan Bağışı Kampanyası’na Gaziantep Üniversitesi İslahiye...

Kızılay Gaziantep İl Başkanlığı ile Üniversite işbirliği çerçevesinde yürütülen Kan Bağışı Kampanyası’na Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Akademisyenler ve İdari personeli büyük destek verdi.

İslahiye Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapılan kan bağışında, Yüksekokul öğrencileri kan vererek yardım yapmanın hazzını yaşadı. Kızılay Kan Merkezi Doktoru M. Ali Tatbak, kampanyaya katılan herkese çok teşekkür ettiğini ve toplanan kanın son damlasına kadar ihtiyaç sahiplerine ulaşacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Yüksekokul Müdür Vekili Yrd. Doç. H. Bayram İrhan da, “Kızılay’a destek vermek ve ihtiyaç sahiplerine yararlı olmak amacı ile öğrencilerimiz ve personelimiz kan bağışında bulundular. Kan veren personel ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: