Öğrencilerden Kaymakam Yıldız'a Ziyaret

Çarşamba ilçesini Samsun'da 14 Nisan'da yapılacak bilgi yarışmasında temsil edecek Şehit Nuri Pamir İlköğretim Okulu öğrencileri Kaymakam Caner Yıldız'ı makamında

Çarşamba ilçesini Samsun'da 14 Nisan'da yapılacak bilgi yarışmasında temsil edecek Şehit Nuri Pamir İlköğretim Okulu öğrencileri Kaymakam Caner Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Yıldız, Çarşamba'da yapılan bilgi yarışmasında 37 ortaokul arasında birinci olarak 14 Nisan'da Samsun'da yapılacak grup elemelerinde Ladik temsilcisi, Atakum temsilcisi ve Tekkeköy temsilcisi ile finale kalmak için grubunda mücadele edecek Şehit Nuri Pamir İlköğretim Okulu öğrencileri Kaan Mert Yiğit, Zeynep Naz Bayramoğlu, Ece Nur Aydemir, Halenur Özzorlu ve Berkan Dikmen, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş ve okul müdürü Habib Alan'ı makamında ağırladı.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız, öğrencilerin Samsun'da Çarşamba'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını dile getirerek bilgi yarışmasında öğrencilere başarılar diledi.

Muhabir: Yaşar Karaman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: