Öğrencilerden Keman Kursuna Yoğun Ilgi

Ceyhan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda, çocukları toplumsal olaylardan uzak tutmak ve sosyal aktivelerini geliştirmek amacıyla açılan keman kursuna öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Ceyhan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda, çocukları toplumsal olaylardan uzak tutmak ve sosyal aktivelerini geliştirmek amacıyla açılan keman kursuna öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Okul Müdürü Mehmet Atasoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukları toplumsal olaylardan uzak tutmak ve eğitim seviyelerini yükseltmek amacıyla okulda çeşitli kurslar düzenlediklerini söyledi. Keman kursuna öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Atasoy, şunları kaydetti: "Bir hayırsever tarafından 15 keman okulumuza hediye edildi. Sınıflardan keman çalmayı isteyen öğrencilerimizi belirleyerek haftada 10 saat boyunca müzik öğretmenimiz tarafından eğitim veriliyor. Amacımız öğrencilerimizi toplumsal olaylardan uzak tutmak, boş vakitlerini ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda en güzel şekilde değerlendirmelerini sağlamaktır. Onları sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz." Kurs öğretmeni Özge Temiz ise öğrencilerin müzikte olduğu gibi diğer derslerdeki başarı çizgisinin de her geçen gün arttığını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: