Öğrencilerden Milli Eğitim Müdürü Sayılır’a Ziyaret

Van Ahmet Yurtsever Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte ‘İletişim teknikleri dersi'...

Van Ahmet Yurtsever Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte ‘İletişim teknikleri dersi' etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdür Ali İhsan Sayılır’ makamında ziyaret ettiler.

Öğretmenleri Harun Maraz ve Hatice Özdemir ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır’ı ziyaret eden öğrenciler, ziyaretten oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler. Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Sayılır, duyguların anlatımında en etkili yolun iletişim olduğunu söyledi. Sayılır, “İnsanlarla olan diyaloglarda problem yaşamamanın en önemli yolu empati kurmaktan geçer. Empati kurduktan sonra sempati kazanmanın, karşısındaki kişinin duygularını anlamanın ve duygularımızı anlatmanın en etkili yolu iletişimdir. Okullarımızda iletişimin en güzel örnekleri öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir. İletişim dersini alan öğrencilerimiz öğretmenlerinden, ailelerinden ve çevrelerinden gördükleri nezaket örneğini bu ziyaret ile gösterdiler. Eğitime yapılan hiçbir yatırımımız boşa gitmemektedir.”dedi.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürü Sayılır’a çiçek takdim eden öğrenciler, kendilerine yakın ilgi gösteren hem Sayılır’a hem de görüşmeyi sağlayan öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz