Öğrencilerden Örnek Davranış

İkizdere'de, İmam Hatip Lisesi'nde okuyan iki öğrenci, yolda buldukları parayı İlçe Emniyet Amirliği'ne teslim etti.

İkizdere'de, İmam Hatip Lisesi'nde okuyan iki öğrenci, yolda buldukları parayı İlçe Emniyet Amirliği'ne teslim etti.

İkizdere İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Soner Cengiz ile 12. sınıf öğrencisi Murat Sezer, ilçe merkezinde buldukları bir miktar paranın sahibini belirleyemedi. Durumu Okul Müdürü Mücahit Atalay'a anlatan öğrenciler, Atalay ile birlikte İlçe Emniyet Amirliği'ne giderek parayı Emniyet Amiri Fatih Fidan'a teslim etti.

Öğrencileri örnek davranışlarından dolayı kitap ve çeşitli hediyeler veren Fidan, güzel davranışa kayıtsız kalamayacaklarını belirterek, "Emniyet olarak vatandaşın her zaman yanımızda olduğunu görmek istiyoruz. Bu çocuklarımızın örnek davranışını kutluyorum. Herkese örnek olmalı. Paranın sahibini arıyoruz. Gelip emniyetten miktarını söyleyerek parasını alabilir" dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler, gerekeni yaptıklarını, paranın sahibinin bulunmasının tek dilekleri olduğunu söylediler.

Muhabir: İsmet Kösoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: