Öğrencilerden Örnek Davranış

Geleceğin güvencesi olan çocukların, sokağın risklerinden korunarak topluma faydalı birer birey olarak yetiştirilmesi adına yürütülen...

Geleceğin güvencesi olan çocukların, sokağın risklerinden korunarak topluma faydalı birer birey olarak yetiştirilmesi adına yürütülen çalışmalara destek veren öğrenciler, Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği'ne kırtasiye ve erzak yardımında bulundu.

Erkan Koleji 11- A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Yılmaz Özkaya ve rehber öğretmen Fatma Arıcı eşliğinde Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği’ni ziyaret etti.

Öğrenciler, daha önce toplamış oldukları 500 adet defter ile birlikte çok sayıdaki erzağı, dernek yetkililerine teslim ederek, örnek bir davranış sergiledi. Teslim edilen yardımların dernek yetkilileri tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Ziyarette Erkan Koleji Öğretmeni Yılmaz Özkaya, “Öğrencilerimizin duyarlılığı bizi çok mutlu etti. Erkan Koleji ailesi olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerinde bize düşen görev ne ise yapmaya hazırız” ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz