Öğrencilerden 'sizden Bize Çiçek, Bizden Size Fidan' Kampanyası

Nazilli Nazlı Kız Anaokulu öğrencileri, 'Bahar Pikniği' yaptı. Okul bahçesinde bir araya gelen öğrenciler, kardeş...

Nazilli Nazlı Kız Anaokulu öğrencileri, 'Bahar Pikniği' yaptı. Okul bahçesinde bir araya gelen öğrenciler, kardeş okul Sümer Anaokulu öğrencileriyle birlikte piknik yaparak, balon patlatmaca, çuval yarışı ve halat çekme gibi unutulmaya yüz tutan oyunları oynayarak hem eğlendiler. Anaokulu öğrencileri, etkinlik kapsamında okul bahçesine evlerinden getirdikleri çiçekleri toprakla buluşturarak büyüklerine örnek oldular.

"165 ÖĞRENCİ ÇİÇEK DİKTİ"

Okul Müdürü Fatma Aydın, 'Sizden bize çiçek, bizden size fidan' sloganı ile Orman Haftası kapsamında düzenledikleri etkinliğe toplam 165 öğrencinin katıldığını söyledi. Etkinlikte, öğrencilerin ve velilerin getirdikleri çiçek fidelerinin okul bahçesine dikildiğini söyleyen Aydın, "Biz de okul idaresi olarak velilerimize çam fidanı hediye ettik" dedi. Çocuklara ağaç sevgisini aşılamak ve öğrencilerimizin aileleriyle bir araya gelmek için etkinliği düzenlediklerini ifade eden Aydın, "Öğrencilerimiz oldukça güzel bir gün geçirdiler. Getirdikleri çiçek fidelerini aileleri ile birlikte diken minik öğrencilerimiz toprakla çiçeği buluşturmanın mutluluğuyla oldukça sevindiler" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: