Öğrenciler'den Suriyeli Çocuklar Için Anlamlı Kampanya

GİRESUN (AA) - Tirebolu Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Kızılay Kulübü öğrencileri  "Değerler Eğitimi" kapsamında ayın değeri olan "yardımlaşma" konusunu işlemek için Suriyeli çocuklara yönelik yardım kampanyası başlattı.

GİRESUN - Tirebolu Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Kızılay Kulübü öğrencileri "Değerler Eğitimi" kapsamında ayın değeri olan "yardımlaşma" konusunu işlemek için Suriyeli çocuklara yönelik yardım kampanyası başlattı. Kızılay Kulübü rehber öğretmeni Meryem Semiz öncülüğünde düzenlenen kampanyada öğrencilerden Ayşenur Bayram, Merve Eyibil, Sümeyye Ayan, Elvan Zıvalı ve Emine Çakı okullarındaki sınıflarda dolaşarak yardımlaşmanın önemini anlattı. Kampanya kapsamında toplanan 865 lira para kulüp öğrencileri tarafından Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) Ziraat Bankası'ndaki hesabına yatırıldı. Okul müdürü Yahya Hıdıroğlu, yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin harçlıklarını biriktirerek böylesine anlamlı bir kampanya gerçekleştirmeleri ve önemli değer yargılarımızdan olan yardımlaşma duygusunu yaygınlaştırmak, yaşatmak adına kampanyaya destek vermeleri çok güzel. Destek veren öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: