Öğrencilerden teşekkür ziyareti

Alaplı Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri Belediye Başkanını ziyaret etti

Alaplı Anadolu Lisesi Fotoğraf Kulübü öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret ederek, 13 Ocak’ta Belediye Sergi Salonu’nda açtıkları “Kandilli’de Doğa ve Hayat” konulu fotoğraf sergisine katkılarından dolayı teşekkür edip, sergide sergilenen bir fotoğrafı da hediye etti.

Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Çiğdem Küçükkaya ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret eden Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, Belediye Başkanı Çimenoğlu’nun sanata duyduğu ilgi ve destekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Bu desteğinize teşekkür ederken, bunun anısına size sergilediğimiz bir fotoğrafı da hediye etmek istiyoruz. Sanata ve sanatçıya bu desteğiniz devam ettiği sürece, İlçemizde sanata olan ilgi de artacaktır. Alaplı Anadolu Lisesi Fotoğraf Kolu olarak, önümüzdeki aylarda yeni çalışmalarımızı da sergilemek istiyoruz. “ dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Alaplı Belediyesi olarak, eğitim kurumlarımızın bu tür toplumsal etkinliklerine elimizden gelen desteği vermeye çalıştık ve bundan sonra da bu desteğimizi artırarak sürdüreceğiz. Sanatsal etkinliklerin İçemizde artması, beraberinde sanata olan ilgiyi de artıracak, İlçemizin kültür düzeyinin daha da yükselmesini sağlayacaktır. Sizleri bu tür sanatsal etkinliklerinizden dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Ayrıca, hediye ettiğiniz bu anlamlı fotoğraf için teşekkür ediyorum. “ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz