Öğrencilerden Türkü Ziyafeti

Bursa Karacabey 14 Eylül İlk ve Ortaokulu Türk halk müziği (THM) korosu, bu yıl dördüncüsünü...

Bursa Karacabey 14 Eylül İlk ve Ortaokulu Türk halk müziği (THM) korosu, bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği ‘Türkümüz Sevgi’ konserinde yine mest etti. Erdoğan Irmak yönetimindeki koro yurdun dört bir yanından türkülerle bir ziyafet sundu.

Hazırlıklara 8 ay önce başladıklarını anlatan müzik öğretmeni Erdoğan Irmak, her hafta sonu saatlerce süren çalışmanın karşılığında gördükleri ilgi ve alakanın yorgunluklarını unutturduğunu ifade etti. Kısa süre önce vefat eden kardeşi için ‘Geldi geçti ömrüm’ eserini seslendiren Irmak, salonda duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Reklam
Reklam

Bağlama ve klavyesiyle Erdoğan Irmak’ın öncülük ettiği THM konserinde 51 öğrenci sahneye çıktı. 8 aydır okulun tatil olduğu hafta sonlarında özveriyle çalışan türkü aşıklarının konseri iki bölümden oluştu. Konserin her bölümünde 10’ar adet türkü seslendirildi.

Garnizon Komutanı Hayati Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in yanı sıra kalabalık bir topluluğun izlediği konserin sonunda Erdoğan Irmak bir buket çiçekle ödüllendirilirken, öğrencilere de karanfil dağıtıldı.

Betül Karabudak’ın sunumunu yaptığı konserin sonunda salondakiler koroyu ayakta alkışladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz