Öğrencilerden Üç Boyutlu Resim Sergisi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin “Heyamola” isimli karma resim sergisi,...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin “Heyamola” isimli karma resim sergisi, Muğla’nın Bodrum ilçesi Ortakent beldesinde sanatseverlerle buluştu.

Midtown Alışveriş Merkezi’nde 13 öğrencinin farklı tekniklerden oluşan resimlerinin yer aldığı karma sergi, üniversite öğrencilerinin ve sanatseverlerin katıldığı kokteylle açıldı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdikleri sergide en çok dikkat çeken resim Funda Alişko’nun ‘Balon’ isimli karışık teknik kullanarak yaptığı üç boyutlu çalışma oldu. Funda Alişko, “Heyamola, resim bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı bir sergi. Hepimizin karma sergisidir ve genelde resimlerimiz genel, detay, doku ve üç boyutlu resim üzerine oluşmaktadır. Fakültede yaptığımız çalışmalardan oluşuyor bu sergimiz. Sergimizin ismini ‘Heyemola’ koyduk. Heyemola gemicilerin bir terimidir. Gemiciler her zaman birbirlerinden güç alarak halatı çeker, hep beraber yapalım der. Biz de bu şekilde düşündük ve sergimizin ismini Heyemola koyduk. Biz 13 kişiyiz, çoğu yerde her zaman birbirimize destek olduk. Üniversite hayatımızdaki bu son sergimiz ama bir de mezuniyette fakültede yapacağımız bir sergi var” dedi.

Reklam
Reklam

Resim sergisi, 15 Mart tarihine kadar Midtown Alışveriş Merkezi sergi alanında 10.00 ve 22.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: