Öğrencilere ağız ve diş sağlığı anlatıldı

Keçiören Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla düzenlediği programda öğrencilere diş fırçası ve diş...

Keçiören Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla düzenlediği programda öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye etti.
Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Etlik'te bulunan Satık Buğra Han İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen program, animasyon gösterileri ile başladı. Öğrencilere ağız ve diş sağlığını konu edinen stickerlar dağıtan yetkililer, öğrencilerden stickerleri defterlerine ve kitaplarına yapıştırmalarını istedi. Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Azı Dişim Süt Dişim" adlı şarkının cdsinin de dağıtıldığı programda Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak öğrenciler tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı. Öğrencilere diş fırçası ve diş macununun hediye edildiği programda konuşan Başkan Ak, ağız ve diş sağlığının tüm bireyler için önemli olduğuna dikkat çekerken "Öğrencilerimiz, yavrularımız henüz hayatlarının başında bu alışkanlıkları edinirse daha sağlıklı bir yaşam için sağlam bir başlangıç yapmış olacaklar." dedi. Başkan Ak, etkinliklerin tüm okullarda devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz