Öğrencilere deprem çantası verildi

Bingöl İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından güzel resim yapan öğrencilere deprem çantası hediye edildi.

Bingöl İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yürütülen “Deprem Öldürmez, Bilinçsizlik Öldürür” projesi kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere deprem çantası hediye edildi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nce yürütülen “Deprem Öldürmez, Bilinçsizlik Öldürür” adlı SODES projesi çerçevesinde, 1 Mayıs 2003 tarihinde Bingöl’de meydana gelen depremin yıldönümü etkinlikleri kapsamında merkez ve merkeze bağlı ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri arasında “Deprem” konulu ödüllü resim yarışması düzenlendi.

Reklam
Reklam

Yarışmalarda dereceye giren toplam 6 ilköğretim ve orta öğretim öğrencisine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü toplantı salonunda ödülleri verildi.

Ödül töreninde konuşan İl Afet ve Acil Durum Müdürü M. Emin Boğatekin, proje çerçevesinde okullarda afet bilincini oluşturmaya yönelik farklı çalışmalar yürüttüklerini, her etkinlikle beraber deprem konusunda farkındalık düzeyinin daha da geliştiğini söyledi.

Boğatekin, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek öğrencilerin bu konudaki duyarlılıklarından memnuniyetini ifade etti. Boğatekin, dereceye giren öğrencilere birer deprem çantası hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: