Öğrencilere "doğruluk Ve Dürüstlük" Konferansı

Gediz Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerine, "Değerler Eğitimi" kapsamında "Doğruluk ve Dürüstlük" değeri konusunda konferans verildi.Ticaret...

Gediz Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerine, "Değerler Eğitimi" kapsamında "Doğruluk ve Dürüstlük" değeri konusunda konferans verildi.

Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonunda İlçe Müftüsü Mehmet Ali Değirmenci tarafından verilen "Doğruluk ve Dürüstlük" değeri konferansı Değerler Eğitimi Okul Yürütme Kurulu koordinesinde gerçekleştirildi.

Konferansta ayet ve hadislerle, Peygamberimizin hayatından ve günümüz yaşantılarından örnekler verilerek öğrencilere doğruluk ve dürüstlük konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Reklam
Reklam

Konferans sonunda seminerin çok faydalı olduğunu belirten öğrenciler, eksikleri ve bilmedikleri değerler konusunda bilgilendirildiklerini ifade ettiler.

Bazı öğrenciler, faydalı bilgilendirmelerinden dolayı İlçe Müftüsü Mehmet Ali Değirmenci'ye teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz