Öğrencilere, enerji verimliliğinin önemi anlatıldı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde öğrencilere enerji verimliliğinin önemi anlatıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Enerjisa Başkent...

Ankara’nın Polatlı ilçesinde öğrencilere enerji verimliliğinin önemi anlatıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım AŞ arasında imzalanan protokolle düzenlenen ‘Başkent Enerji Hareketi Projesi' kapsamındaki enerji verimliliği eğitimleri devam ediyor. Enerjisa Başkent Elektrik Kurumsal İletişim Uzmanı Göktürk Demirel, Basri Köyü İlköğretim Okulu'nda öğrenci ve velilere enerji kaynaklarını bilinçli tüketerek, topluma katkı sağlamaları konusunda bilinç kazandırılması hakkında bilgiler verdi.
Demirel, Enerjisa’nın Başkent'te bu proje kapsamında geçen yıl 750 öğrenciyi bilgilendirdiğini ifade etti. Demirel ayrıca bu yıl içerisinde Başkent'te 50 okulda enerji verimliliği ile ilgili seminer vereceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Basri Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Selahattin Ünsal, enerji verimliğine dikkat çekmek için bir dizi çalışmalar yaptıklarını anlatarak, okulda ısı kaybını önlemek için kalorifer peteklerinin arkasına alüminyum folyo koyduklarını söyledi. Ünsal ayrıca öğrencilerden her ay elektrik faturalarını sorumlu öğretmenlerine getirmelerini istediklerini ve bir önceki aya göre tasarruf yapıp yapmadıklarını kontrol ettiklerini sözlerine ekledi.

Program sonrası öğrenciler Enerjisa Başkent Elektrik Kurumsal İletişim Uzmanı Göktürk Demirel’e çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: