Öğrencilere Ergenlik Ve Beslenme Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit İlçe Müftülüğü'ne bağlı resmi kız kuran kurslarında ergenlik sorunları ve sağlıklı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit İlçe Müftülüğü'ne bağlı resmi kız kuran kurslarında ergenlik sorunları ve sağlıklı beslenme ile ilgili seminerler veriyor. Seminerlerde, kaliteli yaşam için yapılması gerekenler, gelişim döneminde sporun önemi gibi konuları verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık Ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü ile Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü, İzmit İlçe Müftülüğü'ne bağlı resmi kız kuran kurslarındaki öğrencilere bilgilendirici seminerler düzenliyor. Seminerler gençlerin ergenlik döneminde görülen sorunlarına çözüm bulunması, sağlıklı ve mutlu bir genç kuşağın yetişmesine katkı sağlanması amacıyla veriliyor.

Reklam
Reklam

Ergenlik ve sağlıklı beslenme seminerleri adı altında verilen eğitimlerde çocukluktan gençlik dönemine adım atan öğrencilerin, bu geçiş dönemini sağlıklı ve mutlu bir şekilde aşması hedefleniyor. Seminerlerde öğrencilerin ergenlik döneminde fiziksel değişim, derinin yapısı, cilt ve saç sağlığı, hijyen ve sağlık, sağlıklı olmak ve kaliteli yaşam için yapılması gerekenler, sağlıklı beslenme, gelişim döneminde sporun önemi konularında bilgilenmeleri sağlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: