Öğrencilere Farkındalık Ve Özgüven Eğitimi

Kredi ve Yurtlar Kurumu Sedat Özcan Erkek Öğrenci yurdunda kalan öğrencilere, Turgutlu Meslek Yüksek Okulu...

Kredi ve Yurtlar Kurumu Sedat Özcan Erkek Öğrenci yurdunda kalan öğrencilere, Turgutlu Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Zülfiye Acar tarafından farkındalık ve özgüven eğitimi verildi.

Sedat Özcan Öğrenci Yurdu eğitim salonunda gerçekleştirilen etkinliği yurt yetkilileri, öğrenciler ve Turgutlu Meslek Yüksekokulu’ndan öğretim elemanları izledi. Eğitimde farkındalık kavramının önemine dikkati çeken Zülfiye Acar, kişinin kendisini artı ve eksi yönleriyle tanımaya başlamasıyla farkındalık sürecinin başladığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Özgüvene sahip bireylerin kendini tanımaları sayesinde eleştirilere daha açık olduğunu belirten Acar, kişiler arası iletişimde de sağlıklı ve kalıcı ilişkiler kurmanın kişilerin kendilerini çok iyi tanımaları ile mümkün olacağını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: