Öğrencilere Geri Dönüşüm Ve Erozyon Semineri

“Malatya Değerler Eğitimi” projesi kapsamında “Neden Geri Dönüştürmeyelim” başlıklı seminer düzenlendi.Vakıfbank Ortaokulu'nda düzenlenen seminere...

“Malatya Değerler Eğitimi” projesi kapsamında “Neden Geri Dönüştürmeyelim” başlıklı seminer düzenlendi.

Vakıfbank Ortaokulu'nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak TEMA Vakfı Malatya Temsilcisi İzzet Berktaş, yeşil ve doğanın önemini anlattı.

250 öğrencinin ve 10 öğretmenin katıldığı seminerde 6. sınıf öğrencilerine “Geri Dönüşüm” konusunda ve 7. sınıflara ise, “Erozyon” konusunda bilgiler verildi.

Berktaş, geri dönüşüm konusunda yaptığı sunumda, toplanan atıklar ve çöplerden nasıl yararlanılabileceği konusunda öğrencilere bilgiler verdi. Erozyon konusuna da değinen Berktaş, ülkemizin en önemli sorunlarından birinin erozyon olduğunu belirterek, doğaya karşı öğrencilerin duyarlı olmasını istedi.

Reklam
Reklam

Vakıfbank Ortaokulu Müdürü Aziz Aker ise, öğrencilerin çeşitli konularda bilgilendirilmesi için bu tür seminerlerin devam edeceğini söyledi. Aker, yapılan bu seminerle öğrencilerin geri dönüşüm ve erozyon konusunda bilgilendirildiğini ve bu bilgiler neticesinde öğrencilerin bundan sonra geri dönüşüm ve doğaya karşı daha bilinçle yaklaşacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: