Öğrencilere Gülümsemenin Gücü Anlatıldı

Fethiye Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin göreve başladıklarında hastalarına karşı moral motivasyonu arttırabilmek için gülümsemenin gücü teropatik...

Fethiye Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin göreve başladıklarında hastalarına karşı moral motivasyonu arttırabilmek için gülümsemenin gücü teropatik iyileştirme yöntemleri anlatıldı.

Fethiye Sağlık Yüksekokulu Konferans Salonu'ndaki seminerde Öğretim Görevlisi Deniz Kader Şarlak tarafından hastalara teropatik iyileştirmede gülümsemenin gücü ve mizahın önemi hakkında bilgiler aktarıldı. Hastane palyaçoluğu da denilen kavramda hastaların kendini daha iyi hissedebilmeleri için verilecek moral ve motivasyonların şekilleri konusunda uygulamalarda da bulunuldu.

Reklam
Reklam

Öğretim Görevlisi Kader Şarlak, Sağlık Haftası nedeniyle gerçekleştirdikleri bu sunumda; "Gençlerimize göreve başladıkları dönemde hastalarının daha çabuk iyileşebilmesi için gülümsemenin ve hastane palyaçoluğu denilen teropatik iyileştirmenin önemi hakkında bilgiler aktardık" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: