Öğrencilere "hemşirelikte Yeni Yaklaşımlar" Konulu Konferansı

Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine "Hemşirelikte Yeni Yaklaşımlar" konulu konferans verildi.Eskişehir...

Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine "Hemşirelikte Yeni Yaklaşımlar" konulu konferans verildi.

Eskişehir Acıbadem Hastanesi Sorumlu Hemşiresi Zeynep Bayatlı ile İnsan Kaynakları Uzmanı Sevim Başkan Çöp tarafından verilen konferansta, öğrencilere, ileri hemşirelik ve tedavi konularındaki teknolojik gelişmeler hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.

Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Erol Erkan, Müdür Yardımcısı Ali Demircan, öğretmenler ve öğrencilerin katıldı Konferans tüm katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Reklam
Reklam

Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Erol Erkan, sağlık sektörüne önemli elemanlar yetiştirecek olan okulun öğrencilerine, konusunda uzman olan elemanlarca verilen konferansla ileri hemşirelik ve tedavi konularındaki teknolojik gelişmeler hakkında önemli bilgiler verildiğini söyledi.

Okul Müdürü Erol Erkan, "Okulda teorik bilgiler elde eden öğrencilerimiz uzmanların görsel anlatımlarıyla önemli bilgi sahibi olmuşlardır. Konferansın sonunda yapılan soru-cevap bölümünde ise, öğrencilerin uzmanından öğrenmesi gereken sorular da karşılık bulmuş oldu" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: