Öğrencilere "İlk Yardım" Eğitimi Verildi

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Acil Afet ve Sağlık Hizmetleri tarafından Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Mahmutlar Şarklısı Köyü İlköğretim öğrencilerine "ilk yardım"

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Acil Afet ve Sağlık Hizmetleri tarafından Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Mahmutlar Şarklısı Köyü İlköğretim öğrencilerine "ilk yardım" eğitimi verildi.

Eğitim programına, Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, 112 Şube Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Yıldırım, İlçe Sağlık Grup Başkanı Tuğba Öğden ve öğrenciler katıldı.

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Acil Afet ve Sağlık Hizmetleri İlk Yardım eğitmenleri Ayşenur Sel ve Elif Keskin tarafından öğrencilere 112 Acil Servis hizmetinden yararlanabilmeleri için eğitim verildi.

Reklam
Reklam

Ayrıca öğrencilere 112 Acil Servis numarasının gereksiz yere aranmaması, gereksiz yere meşgul etmenin insanların hayatlarını kaybetmelerine neden olduğu vurgulandı.

Eğitimin ardından Yahşihan Kaymakamı Özen, öğrencilere çikolata ikram etti.

Muhabir: Ahmet Yaman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: