Öğrencilere İzmit Belediyesi'nde Staj İmkanı

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte staj arayışlarına başlayan öğrenciler İzmit Belediyesine akın etti. Gerekli koşulları...

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte staj arayışlarına başlayan öğrenciler İzmit Belediyesine akın etti. Gerekli koşulları sağlayan öğrencilere staj imkanı sunan belediyede Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü stajyerleri çalışkanlıkları ile dikkat çekiyorlar.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde staj görmeye başlayan öğrenciler tıbbi atıkların taşınmasındaki önemli detayları, atık yağ ve pillerin ne şekilde toplandığını, e-atıkların toplanıp hangi işlemlerden geçtiğini ve geri dönüşüm çalışmalarının nasıl gerçekleştiğini öğreniyorlar.

Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi’ne ait şantiyeleri gezen ve buradaki işleyiş hakkında uzmanlardan bilgi alan stajyerler öğrendiklerinin mesleki gelişimlerine büyük katkı sağladığını ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: